Villmarksmessen 2009

Villmarksmessen ble avholdt på Norges Varemesse i Lillestrøm 16.-19. april. Messen var som vanlig godt besøkt og mange mennesker tok turen innom NPK-standen alle dagene.

Vi fikk sju nye medlemmer . Aktivitetene i hundearenaen ble bra representert av alle raser, og lørdagens apport-konkurranse ble i UK vunnet av P Rypenesskrekkivindelfjellene på 9 mnd til Anne K. Ødegård. Hunden apporterte for femte gang i sitt unge liv! AK ble vunnet av P Brennmoens Tindra til Nils Ødegaard som var på besøk fra Ålesund. Begge var  lynraske og vant med god margin. På søndagens valpeshow  ble hele 36 valper bedømt av dommer Jan Roger Sauge. Pointer Ottorinos Tico til Kjersti Idsøe ble BIR mens BIM ble Lytingfjellets Fanny til Odd Gunnar Løtvedt. Vi hadde også ”Look-a-like” konkurranse på søndag, hvor det gjaldt å være mest mulig i stil med sin hund. Denne konkurransen ble vunnet av Turid Bøhn med sin Pointer Oterbekkens Terko – begge meget elegante. Gratulerer til de som vant og takk til alle som viste frem sine flotte pointere!!
Jeg ønsker og rette en stor takk til vår sponsor LABB, som sponset hele valpeshowet med valpepakker til alle deltakerne og fôrsekker til de beste.  Deltakerne fikk det nye fôret Appetitt som LABB nylig har lansert.
Ellers ønsker jeg å takke alle som var med i Villmarksmesse-komiteen (Ivan Bunes, Linda Andreassen, Jan Petter Pettersen, Turid Bøhn, Per Edvartsen og Tom Wiger) som alle var med og bygde opp standen, sto  der hver dag, og ikke minst ned rigget ned det hele på søndag på et blunk. Takker også Einar Bøhn og Aud-Karin Brekke som hjalp til på standen og Rolf Bredesen for lånet av AluConsult-burene.

Total
0
Shares

Siste kommentarer