Geilo prøven 2009

Strålende vær og supre forhold preget BJFF sin jaktprøve på Vastulan ! Takk til Hans Simensen og Hanne Fevik og resten av  fuglehundutvalget for et vellykket arrangement ! Distriktets pointere viste seg frem, og i løpet av 3 dager hentet de inn ikke mindre enn 15 premier! På fredag tok Gaularfjellets Tara en 2 UK.  Østerviks Andrea tok en 3 UK. Sildrebekkens Liz, Kokanees Kax og Sangernutens Left fikk alle en 1 AK  Setpoints Katka fikk 1 VK m CK. Lørdag fikk Sangernutens Fight 1 AK.  Rypevingens Tina en 2 AK, mens i VK fikk Black Luckys Rapp 2 VK,  og Setpoints Katka 3 VK Søndag; Setpoints Buddy med Vebjørn Simensen (13 år!!) som eier og fører fikk en 1 AK. Setpoints Frikk og Setpoints Trixi fikk begge 2 AK. Rypevingens Cito og Vas-Ravens Ki Ki  fikk begge 3 AK

Fantastisk!

Vi gratulerer eiere, trenere,  førere og ikke minst hundene!

Total
0
Shares

Siste kommentarer