Referat fra vintersamlingen i Trysil

vintersamling_061De fleste deltakerne ankom Trysil camping fredag ettermiddag. Reisen opp ble strabasiøs pga uværet, men stemningen ble svært god utover kvelden. Lørdag morgen dro vi til fjells i Bittermarka. Ett instruksjonsparti ledet av Dag Richard Øvergård, mens resten av deltakerne gikk på egentrening. Noen hadde bra med fugl mens andre ikke så en rype denne dagen.

De fleste rypene satt like rundt bilene. En flott dag ble det uansett. På kvelden hadde vi jegermiddag, og nok en kveld med god stemning. Da vi skulle stille klokken en time frem denne natten, ble det ekstra tidlig å stå opp søndag morgen. Vi kom oss ut med sola! Fantastisk flott dag i fjellet med sol fra skyfri himmel, og de fleste fikk muligheter på fugl. Tilbakemeldingene fra deltakerne er udelt positive, og  jeg anser dette for en meget vellykket samling. Vi satser på ny tur neste år. Jeg vil rette en stor takkvintersamling_033 til Dag Richard som stilte opp begge dager og gav råd og veiledning til de som ønsket det.

Unni Bakke

 

 

 

vintersamling_062 

 

 

 

 

 

vintersamling_052

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer