Pointerlaget til NM!

Vinterens vakreste eventyr, NM vinter, går av stabelen i tidsrommet 2.-5.april med Harstad & Vesterålen Fuglehundklubb som arrangør. For første gang på vinteren arrangeres det også NM for lag, og følgende ekvipasjer vil forsvare NPKs ære!

 

Ettersom pointercupen skulle legges til grunn ved uttaket, ga laget seg mer eller mindre selv, dog med ett unntak. Grimasteggens Lucifer lå etter siste helg som nummer to i pointercupen, og var dermed inne på laget. Imidlertid fikk ikke Elin Dugstad omgjort flybillettten slik at de kunne rekke lagkonkuransen.Dette var synd, men vi regner med at Lucifer tar “hevn” i den individuelle delen av NM.

Laget ble dermed slik;

05112/99 Kari-More/f Wiggo Ditlefsen

08968/06 Jimsrypas Pia e/f Halvar Lockertsen

16548 Vestfjorddalens Joker e/f Sven Tore Kittilsen

Reserve;12271/06 Ørntuas E- Nemi e/f Rune Hoholm

Det blir sammenkomst for deltagere, representanter for raseklubbene,dommere og prøveledelse på Norlandia Andrikken Hotel, 1.april kl.2000. Der blir det presentasjon av lagene, bespisning, orientering om reglement og trekning.

Vi ønsker laget og alle startende i NM individuelt lykke til!

NPK avlsrådet.

 

 

 

 

 

Total
0
Shares