Pointertreff i Vesterålen 13-15. februar

halvard_toftenNærmere 30 pointere deltok på treff på Toftenes camping, i nydelig vær og vakre omgivelser. Fredag kveld holdt Halvard Toften et meget interessant foredrag om tidligere tiders jakt og jegere i Vesterålen. En mann med stor viten som fenger sitt publikum.

Lørdag var det klart for distriktmatch med deltagere fra Rana i sør til Tromsø i nord. Halvmeteren med nysnø gjorde forholdene vanskelige for både to og firbeinte, men alle var ved godt mot og stemningen bra. Det lengste strået trakk lagetvesterlen_feb.-09 med kjempende bikkjer fra Midt-Troms (se forøvrig ref. fra Nord Norge Nord), mens laget fra Nord-Norge Sør bestående av Karacanis Piaf, Karacanis Nobel og Mofjellets Garm fikk en hederlig 3. plass.

Lørdag kveld var det foredrag om jakthunddressur av Rune Hoholm og kvelden ble avsluttet med fiskemølje, premieutdeling og lotteri med masse flotte premier.

En vellykket helg som frister til gjentakelse.

Lisbethnns-lag

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer