Klubbmesterskap Vestlandet Nord 28. Februar 2009.

Så er vi i gang igjen. I vårt distrikt startet vi tradisjonen tro med klubbmesterskap på Ørskogfjellet lørdag 28.02.09. Tross flott vær og snøforhold som innbydde til høy fart, møtte det kun 11 pointere til konkurranse. Herav 2 unghunder. Vegard Digernes som tar dommerutdannelse dømte oss på en trygg og positv måte og skal ha takk for jobben. Værgudene var med oss hele dagen, og når vi tok pause inne ved Jutevatnet var det nesten påskestemning.

Tross få oppmøtte var konkurransen tøff nok i det 2 av Norges 3 beste pointere i 2008 deltok. Disse hundene trengte ikke mange minuttene før de tok fast stand. Gjennom dagen hadde nok de fleste hundene sjangse på fugl.

De to unghundene som møtte viste lovende takter og Tverrmålets Sara til Rune Urke festet stand allerede i sitt første slipp. Noen meter etter ble det men reglene for dagen gjorde Sara til velfortjent vinner av unghundklassen.

I vinnerklassen ble de med godkjent fuglearbeid ble rangert slik:

1.Jutevatnets Pernille, e: Ole Frøland

2.NJCH Jutevatnets Radar, e: Ole Frøland

3.Eraaks Odin, e:  Mette Waaler

4.Juvel En av Vor-point, e:Asla Digernes

Etter mesterskapet møttes vi til det lokale årsmøtet på Fjellstova og gikk gjennom annonserte saker. Det kan nevnes at klubben vil forsøke å lage et tilbud, muligens et helgeopplegg,  der det blir gitt teoretisk og praktisk råd og veiledning i hvorledes en lykkes med pointeren på jaktprøve.

Vegard Digernes lot seg overtale til å være distriktsrepresentant ett år til og Ole Frøland tok på seg å fungere som vara/webansvarlig.

med å frøalså seg så vidt villig til å sitteble valt til sa seg om enn noe motvillig ble om en noe mom

Total
0
Shares

Siste kommentarer