Vintertreff

Vintersamling på Hageseter i starten på februar måtte avlyses pga liten påmelding. Det er kanskje for langt å reise vinterstid hvor klimaet kan være ugunstig i rypefjellet? Vi prøver derfor igjen27.-29. mars hvor avd Oslo/Akershus inviterer til samling i Bittermarka i Trysil.

Vi overnatter i enkle hytter på Trysil Camping med selvhushold og sosialt samvær på kvelden. Trysil Camping ligger i tettstedet Jordet som ligger like nord for Trysil.

Lørdag og søndag morgen reiser vi opp til vakre Bittermarka hvor vi får veiledning av NPK’s egen instruktør Dag Richard Øvergård, innehaver av kennel Bittermarka. For de som lurer på hvordan det er å starte på jaktrpøve, er dette en fin anledning til å prøve seg. De litt mer erfarne har også en mulighet til å trene på egen hånd. Bittermarka er kjent for sitt flotte terreng, og det skal være bra med ryper der.

Pris pr deltaker inkl trening og overnatting er kr 500,-

For info og påmelding kontakt Unni Bakke på mobil 930 43 439 eller mail . Forhåndsbetaling til kontonr 9861.05.01966, merk Vintersamling. Jeg vil oppfordre alle til å delta, dette blir gøy!!

Resultater kommer også inn. Trond Olsen har stilt ut sin egenoppdrettede Vierkrullen’s Hexa 1128907 (NSJCh Østbergets Lotus -NUCh Huldreveien’s HT Vidda)i Kallerudhallen 25.januar, Gjøvik og fått 1.BK, 1.BKK, CERT og BIR. Imponerende resultat. Vi gratulerer!

 

 

Total
0
Shares